Lensplaza_Review

30/01/2021 door Matan Klever with 0 comments

Lensplaza Review


Lensplaza: snel, goedkoop, betrouwbaar.

De prijzen bij Lensplaza zijn nu nog lager. Tot 53% goedkoper! Bekijk de nieuwe prijzen op www.lensplaza.com. Woont u in Nederland of België en wilt u in de toekomst uw contactlenzen online bestellen? Dan bent u bij Lensplaza aan het juiste adres!

Dag-, week- en maandlenzen

Voor elk gebruik kunt u bij ze terecht. Met hun daglenzen kunt u bijvoorbeeld tijdens sporten het overzicht bewaren en deze zijn bij bijzondere gelegenheden het perfecte alternatief voor uw bril. De daglenzen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30, 90 en 180 stuks. Wanneer u dagelijks daglenzen gebruikt, kunt u ook kiezen voor week- of maandlenzen. Deze zijn verkrijgbaar in verpakkingen met twee, drie of zes paar lenzen.

Ruim aanbod van lenzenvloeistof en oogdruppels

Hebt u geschikte contactlenzen gevonden? Nu hebt u alleen nog het juiste verzorgingsproduct nodig. Ook hiervoor bieden ze een ruim aanbod aan lenzenvloeistoffen en oogdruppels. Ze bieden alles: van alles-in-1-oplossingen tot oogspray of contactlensoplossingen in een pakket voor vliegreizen. Wanneer u niet zeker weet wat de juiste lenzenvloeistof is voor uw contactlenzen, dan vindt u op onze website handige tips en adviezen over het onderhoud van contactlenzen. (https://www.lensplaza.com/advies/).

lenzen review

Snelle levering en gratis retourneren

Ze zijn niet alleen concurrerend op het gebied van prijs, maar ook zeer klantvriendelijk. Ze berekenen geen verzendkosten bij een bestelling van minimaal € 30,- en bieden u een snelle levering. Als u vóór 20:45 bestelt, wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd door onze partner PostNL. Als u om de een of andere reden niet tevreden bent over uw bestelling of als u per ongeluk het verkeerde product hebt besteld, bieden ze u kosteloze retourzending. Ook over de betaling van uw bestelling bij Lensplaza hoeft u zich geen zorgen te maken. Ze gebruiken een Versleutelde Internetverbinding (SSL) en bieden meerdere veilige betalingsmethoden, zodat u veilig uw online aankoop kunt doen. U kunt betalen met creditcard, PayPal, Ideal en Bancontact.

Bij Lensplaza  staat klanttevredenheid centraal en ze bieden een zo eenvoudig mogelijke manier om contactlenzen te kopen vanuit België en Nederland. Hun klantenservice staat voor u klaar voor het geval u vragen hebt, problemen ondervindt of suggesties hebt –> https://www.lensplaza.com/contact/ 

Plaats Commentaar


Author Bio

Met jarenlange schrijfervaring in de optiekbranche heeft Matan diepgaande kennis opgebouwd over contactlenzen.
Hij is gepassioneerd om zijn kennis te delen en mensen te helpen de goedkoopste contactlenzen te vinden.
Met een rijke schrijfervaring heeft hij talloze informatieve artikelen en blogs geschreven over contactlenzen.