Clariti elite lenzen vergelijken

Clariti elite (6)

(0)

Clariti Elite lenzen zijn gemaakt van siliconenhydrogel, waardoor ze zuurstof naar je ogen doorlaten, waardoor ze helder, wit en gezond blijven. Deze lenzen hebben ook een UVA- en UVB-remmer om je ogen te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
Alensa lenzen vergelijken 16/02/2020 €29.99 €3.95 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 30/07/2020 €28.80 Free Website
lensplaza lenzen bestellen 16/02/2020 €26.80 Free Website
sightful 16/02/2020 €26.09 €2.99 Website

Beschrijving

Clariti Elite contactlenzen van de fabrikant Coopervision hebben een gebalanceerde aanpak voor uitzonderlijk comfort tijdens het dragen van deze lenzen.
Clariti Elite bevat de perfecte balans tussen zuurstof overdraagbaarheid, hoge bevochtigbaarheid en hoog watergehalte, waardoor deze lens optimaal comfort en gezondheid van het hoornvlies biedt.

Clariti Elite lenzen zijn voorzien van de gepatenteerde AquaGen-technologie, dit zorgt ervoor dat jouw ogen van ‘s morgens vroeg tot’ s avonds laat vochtig blijven, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die last heeft van droge ogen. Dankzij het hoge watergehalte dat in de lensstructuur is vastgezet, gecombineerd met een flexibel siliconen hydrogel materiaal, kunnen deze lenzen urenlang comfortabel worden gedragen zonder irritatie.
Clariti maandlenzen voor eenmalig gebruik beschermen je ogen ook tegen schadelijke UV-stralen. Het UV-blok ingebouwd in de lens maakt ze een geweldige keuze voor iedereen die lange uren buitenshuis doorbrengt.

 

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

(0)

Miru 1Month Multifocal

Van€44.69 in 3winkels

(0)

Clariti Multifocal (6)

Van€38.69 in 4winkels

(2)

Proclear (6)

Van€15.98 in 5winkels

(1)

Biofinity Energys (6)

Van€24.85 in 7winkels

Top Stores

Pearle lenzen vergelijken
drogisterij.netLentiamo lenzen vergelijken
sightfullensplaza lenzen bestellen

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken