Biomedics Toric lenzen

Biomedics Toric

(0)

Biomedics Toric staat bekend om zijn heldere zicht gedurende de hele dag. Vanwege de dunne, gepatenteerde rand en de extreem stabiele torische contactlens prestaties biedt het een uitstekende gezichtsscherpte en een langdurig comfort.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €45.00 €3.99 Website
lensplaza vergelijken 26/02/2024 €41.78 Gratis Website

Review

Biomedics Torische contactlenzen zijn comfortabele lenzen ontworpen voor mensen met astigmatisme, je kunt deze wegwerplenzen maximaal twee weken lang dragen.

Biomedics torische contactlenzen zijn specifiek ontworpen met astigmatisme in gedachten. In tegenstelling tot bolvormige contactlenzen, is deze lens ontworpen om de variaties van bijziendheid of verziendheid in het oog te corrigeren. Bovendien zijn torische contactlenzen ontworpen om alleen verticaal te bewegen en niet te roteren met knipperen, waardoor de contactlens strak tegen je oog blijft zitten.

Patiënten met astigmatisme kunnen nu genieten van maximaal comfort en maximale prestaties van zachte contactlenzen met deze CooperVision Biomedics Toric contactlenzen. Biomedics Torische contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor een helder zicht en uitzonderlijk comfort voor een volledige dag.

Met een ongelooflijk dunne, gepatenteerde rand zorgt Biomedics Toric voor langdurig comfort en beperkte irritatie.  Dit zijn een van de meest stabiele torische lens op de markt, door hun scherpte, helderheid en langdurige kwaliteit.

Ze bevatten 55 procent water en 45 procent Ocufilcon D, een innovatieve siliconenhydrogel lens. Uit een recente klinische studie bleek dat acht van de tien patiënten de voorkeur geven aan het merk Biomedics Toric boven hun huidige lens, door de algemene tevredenheid.

Voor eenvoudige en probleemloos in doen zijn ze van rand tot rand getint, maar zullen niet de kleur van je ogen veranderen. Om extra bescherming tegen de zon te bieden, hebben de Toric contactlenzen van Biomedics ook een goede UV-bescherming.

Neem contact op met je oogzorgspecialist om te zien of Biomedics Toric contactlenzen bij jouw passen. En vergelijk vervolgens hier de prijs van Biomedics Toric lenzen, om er zeker van te zijn dat je ze online koopt voor de goedkoopste prijs!

Plaats Commentaar


Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Avaira Vitality toric (6)

Vanaf €0.00 in 0 winkels

(0)

Biofinity XR toric (3)

Vanaf €50.99 in 4 winkels

(0)

Biofinity toric multifocal (6)

Vanaf €139.23 in 2 winkels

(0)

MyDay toric daily disposable (30)

Vanaf €30.99 in 5 winkels

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken