Biomedics Toric lenzen

Biomedics Toric

(0)

Biomedics Toric is voor patiënten die correctie voor astigmatisme nodig hebben en die een vervangingsschema van twee weken wensen. Deze lens staat bekend om zijn heldere zicht gedurende de hele dag. Vanwege de dunne, gepatenteerde rand en de extreem stabiele torische contactlensprestaties biedt het een uitstekende gezichtsscherpte en een langdurig comfort.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Lentiamo lenzen vergelijken 30/07/2020 €44.00 €3.99 Website
lensplaza vergelijken 07/07/2023 €37.98 Gratis Website

Review

Biomedics Torische contactlenzen zijn comfortabele lenzen ontworpen voor mensen met astigmatisme, je kunt deze wegwerplenzen maximaal twee weken lang dragen, waardoor ze veel aangenamer zijn dan andere torische lenzen. Biomedics torische contactlenzen zijn specifiek ontworpen met astigmatisme in gedachten. In tegenstelling tot bolvormige contactlenzen, is deze lens ontworpen met verschillende kenmerken om de variaties van bijziendheid of verziendheid in het oog te corrigeren. Bovendien zijn torische contactlenzen ontworpen om alleen verticaal te bewegen en niet te roteren met knipperen, waardoor de contactlens strak tegen je oog blijft zitten.

Vanwege deze factoren vereist het dragen van torische lenzen een hoger vaardigheidsniveau van een oogzorgspecialist en kan dit met het testen van ​​meerdere merken gepaard gaan, om zo de beste match te vinden. Het hoeft echter geen enorm gedoe te zijn. Patiënten met astigmatisme kunnen nu genieten van maximaal comfort en maximale prestaties van zachte contactlenzen met deze CooperVision Biomedics Toric contactlenzen. Zoals je weet, is de aandoening een refractieve fout in het oog die vaak wazig zicht voor de patiënt veroorzaakt, Biomedics Torische contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor een helder zicht en uitzonderlijk comfort voor een volledige dag. Met een draagcyclus van twee weken kun je ook genieten van optimale kwaliteit en gemak, door elke veertien dagen over te schakelen naar een nieuw paar.

Wat maakt Biomedics Toric-contacten specifiek tot een unieke en superieure zachte contactlens voor astigmatisme? Een ongelooflijk dunne, gepatenteerde rand zorgt voor langdurig comfort en beperkte irritatie. Biomedics Torische contactlenzen worden inderdaad beschouwd als de meest stabiele torische lens op de markt vanwege hun scherpte, helderheid en langdurige kwaliteit van gezichtsscherpte. Ze bevatten 55 procent water en 45 procent Ocufilcon D, een innovatieve siliconenhydrogel lens. Uit een recente klinische studie bleek dat acht van de tien patiënten de voorkeur geven aan het merk Biomedics Toric boven hun huidige lens in termen van algemene tevredenheid. Voor eenvoudige en probleemloze bediening zijn ze van rand tot rand getint voor beter zicht, maar zullen het uiterlijk van de ogen niet veranderen. Om extra bescherming tegen de zon te bieden, hebben de Toric contactlenzen van Biomedics bovendien met UV-bescherming.

Neem contact op met je oogzorgspecialist om te zien of Biomedics Toric contactlenzen bij jouw passen. En vergelijk vervolgens hier de prijs van Biomedics Toric lenzen, om er zeker van te zijn dat je ze online koopt voor de goedkoopste prijs!

Productdetails
LENS TYPE: 1-2 week wegwerp zachte contactlenzen
PAKKET DETAILS: 6 lenzen ondergedompeld in gebufferde zoutoplossing
MATERIAAL EN% INHOUD: 45% polymeer (ocufilcon D)
WATER% INHOUD: 55%
FABRIKANT: CooperVision

Plaats Commentaar

Tags

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenLentiamo lenzen vergelijken
lensplaza vergelijkenAlensa logo

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenair-optix lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken