Biomedics 1 day Extra lenzen vergelijken

Biomedics 1 day Extra (90)

(1)

Biomedics 1 day extra 90 pack daglenzen van Coopervision, zijn zachte lenzen voor dagelijks gebruik. Deze daglens is gemaakt van Hydrogel die een zeer hoog watergehalte hebben.

✔ Biomedics 1 day extra Vergelijken    ✔ Hydrogel Lenzen ✔ Ingebouwde UV filter

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
vision direct vergelijken 11/01/2024 €44.99 Gratis Website
Alensa logo 11/01/2024 €37.89 €3.95 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 11/01/2024 €31.99 €3.95 Website
lensplaza vergelijken 11/01/2024 €31.89 Gratis Website

Review

Biomedics 1 Day zijn ontworpen om uitstekende prestaties en comfort te bieden gedurende de hele dag. Ze bevatten een UV- bescherming voor gezonde ogen. Geen Rommel met lenzenvloeistof of gedoe met schoonmaken. Gewoon de hele dag door dragen en aan het eind van de dag goot u ze weg!
Biomedics 1-day Extra lenzen bestellen – Vergelijk hieronder de prijzen en betaal de goedkoopste prijs voor Biomedics 1-day Extra daglenzen! Deze daglens van CooperVision  is een upgrade van de populaire Biomedics 1 Day en bieden een nog betere kwaliteit. Biomedics 1 Day Extra staat bekend om de comfort, hygiëne en het gemak dat ze bieden, naast een goed en helder zicht.

Biomedics 1 Day Extra voor een comfortabele pasvorm

Biomedics 1 Day Extra contactlenzen hebben een geoptimaliseerde basiscurve die zorgt voor een comfortabele pasvorm voor de drager. In combinatie met hun geavanceerde vochtvergrendelende technologie, heb je een dagelijkse contactlens waarop je echt kunt vertrouwen om je ogen van ’s morgens vroeg tot’ s avonds gehydrateerd te houden. Biomedics 1 Day Extra lenzen zijn ontworpen voor maximaal 12 uur dragen en zijn ideaal voor hectische schema’s en een drukke levensstijl.

Biomedics 1 dag extra zonder irritatie

Geniet van totale hygiëne wanneer je deze kwaliteitslenzen voor eenmalig gebruik draagt. Door elk paar Biomedics 1 Day Extra-lenzen voor het slapengaan weg te gooien en ze elke ochtend te vervangen met een nieuw paar, ben je er zeker van schone lenzen te dragen die geen irritatie bieden. En om het helemaal perfect te maken, kan je genieten van het gemak om naar bed te gaan zonder het schoonmaken van je contactlenzen.

Biomedics 1 Day Extra contactlenzen, de perfecte contactlenzen voor een moderne, drukke levensstijl, ze zijn een upgrade van hun voorganger en bieden gemak, hygiëne, comfort en prestaties voor zowel beginnende als ervaren contactlensdragers.

Bespaar op je contactlenzen en vergelijk eerst hier de 90 pack-editie , zo koop je lenzen nog goedkoper online.

Commentaar

adrinne

8 jaar ago

Ik heb ze net bij Hansanders bestelt, want wat jullie niet aangeven is dat het 2de doosje voor de helft is. Ik heb dus echt een hele goedkope prijs betaald. Nu nog wachten tot ze bezorgd worden:-)

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken