Biofinity Energys (6)

(1)

Door veel naar digitale apparaten te kijken onder andere je mobiele telefoon, kunnen je  ogen moe en droog gaan aanvoelen. Biofinity Energys ‘Digital Zone Optics ™ lensontwerp helpt de ogen comfortabel te houden zelfs wanneer we lang achter het scherm zitten. De Aquaform Technology help de ogen te verzachten en vochtig te houden.  Bespaar nu op Biofinity Energys lenzen van CooperVision en vergelijk hieronder de Goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk mei 12, 2019 €52.49 €1.99 Bezoek Lenzen Site
misterspex lenzen vergelijken juni 23, 2019 €48.95 Free Bezoek Lenzen Site
lensplaza lenzen bestellen mei 12, 2019 €36.00 €3.90 Bezoek Lenzen Site
alensa lenzen vergelijken oktober 7, 2019 €35.99 €3.95 Bezoek Lenzen Site
sightful oktober 7, 2019 €35.89 €2.99 Bezoek Lenzen Site

Beschrijving

Het gebruik van digitale apparaten zoals smartphones, tablets en computers is voor de meesten van ons al een groot deel van ons leven geworden, maar het kan je ogen overbelasten, ze moe, droog en rood maken. De nieuwe Biofinity Energys contactlenzen zijn zo gemaakt dat ze bij jouw levenstijl passen, ze zijn de enige contactlenzen met het ontwerp van de Digital Zone Optics technologie die klachten bij het vele kijken naar schermen voorkomen. Deze maandlenzen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Biofinity Energys ™ is een maandelijks disposable contactlens van CooperVision. Het ontwerp van de Digital Zone Optics  lens technologie helpt bij vermoeidheid van de ogen als gevolg van scherpstelling op digitale apparaten. Gepatenteerde Aquaform®-technologie vergrendelt vocht in de lens door een natuurlijke bevochtigingsfunctie te creëren die ervoor zorgt dat je ogen minder droog aanvoelen, zelfs wanneer we minder knipperen, bijvoorbeeld wanneer je naar een digitaal scherm kijkt. Ga van het scherm naar het scherm en weer terug met minder inspanning en een duidelijker zicht.

 

beoordelingen

Hendrik

34 minuten ago

Had altijd al problemen als gamer met lenzen en mijn ogen die moe werden, met dit product blijven mijn ogen veel langer vochtig en mijn ogen voelen nog zeer goed na een volle dag achter een scherm! Zeker aan te raden voor wie veel aan gamen doet of een deskjob heeft!

Plaats commentaar

Je moet zijn aangemeld om te beoordelen

Tags

Lenstype

Vergelijkbare Producten

(0)

Proclear (6)

Van€15.99 in 5winkels

(0)

Acuvue Vita (6)

Van€29.90 in 5winkels

(1)

Proclear Multifocal XR (6)

Van€68.00 in 2winkels