Biofinity Energys (6)

(0)

Door veel naar digitale apparaten te kijken onder andere je mobiele telefoon, kunnen je  ogen moe en droog gaan aanvoelen. Biofinity Energys ‘Digital Zone Optics ™ lensontwerp helpt de ogen comfortabel te houden zelfs wanneer we lang achter het scherm zitten. De Aquaform Technology help de ogen te verzachten en vochtig te houden.  Bespaar nu op Biofinity Energys lenzen van CooperVision en vergelijk hieronder de Goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk mei 12, 2019 €52.49 €1.99 Bezoek Lenzen Site
lensplaza lenzen bestellen mei 12, 2019 €36.00 €3.90 Bezoek Lenzen Site
alensa lenzen vergelijken mei 12, 2019 €35.99 €3.91 Bezoek Lenzen Site

Beschrijving

Het gebruik van digitale apparaten zoals smartphones, tablets en computers is voor de meesten van ons al een groot deel van ons leven geworden, maar het kan je ogen overbelasten, ze moe, droog en rood maken. De nieuwe Biofinity Energys contactlenzen zijn zo gemaakt dat ze bij jouw levenstijl passen, ze zijn de enige contactlenzen met het ontwerp van de Digital Zone Optics technologie die klachten bij het vele kijken naar schermen voorkomen

Biofinity Energys ™ is een maandelijks disposable contactlens van CooperVision. Het ontwerp van de Digital Zone Optics  lens technologie helpt bij vermoeidheid van de ogen als gevolg van scherpstelling op digitale apparaten. Gepatenteerde Aquaform®-technologie vergrendelt vocht in de lens door een natuurlijke bevochtigingsfunctie te creëren die ervoor zorgt dat je ogen minder droog aanvoelen, zelfs wanneer we minder knipperen, bijvoorbeeld wanneer je naar een digitaal scherm kijkt. Ga van het scherm naar het scherm en weer terug met minder inspanning en een duidelijker zicht.

 

Plaats commentaar

Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Acuvue Vita (6)

Van€29.90 in 5winkels

(1)

Proclear Multifocal XR (6)

Van€68.00 in 2winkels

(0)

Soflens Multifocal (6)

Van€45.00 in 4winkels

(0)

Proclear Multifocal (6)

Van€49.00 in 4winkels