Bausch + Lomb ULTRA maandlenzen

Goedkoopste Bausch + Lomb ULTRA (6 Lenzen)

(1)

Bausch + Lomb ULTRA maandlenzen met ULTRA MoistureSeal bieden altijd een helder zicht. Vergelijk hier Bausch + Lomb ULTRA voor de goedkoopste prijs!

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 29/06/2024 €44.88 €2.99 Website
lenzen vergelijken bij Bol 29/06/2024 €39.50 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 29/06/2024 €36.99 €3.90 Website
Alensa logo 11/01/2024 €31.89 Gratis Website

Review

Bausch + Lomb ULTRA: Innovatie voor Langdurig Comfort

Bausch + Lomb ULTRA contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen die langdurig gebruik maken van digitale apparaten zoals computers, smartphones en tablets. Deze contactlenzen bieden een uitstekende combinatie van vochtbehoud en comfort, wat essentieel is in een tijdperk waarin we steeds meer tijd achter beeldschermen doorbrengen.

Voordelen van Bausch + Lomb ULTRA

MoistureSeal® Technologie: Deze technologie zorgt ervoor dat de lenzen na 16 uur dragen nog 95% van hun vocht behouden, wat essentieel is voor langdurig draagcomfort en het voorkomen van droge ogen​.

Uitstekende Zuurstofdoorlaatbaarheid: Met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid blijven de ogen gezond en wit, wat bijdraagt aan het algehele draagcomfort​.

OpticAlign Design: Dit ontwerp zorgt voor een snelle en stabiele positionering van de lens op het oog, wat resulteert in helder en scherp zicht, zelfs na lange periodes van gebruik​.

Sferische Aberratie Controle: Deze functie helpt bij het verminderen van halo’s en schitteringen, wat vooral nuttig is bij het werken in slecht verlichte omgevingen​.

Waarom Kiezen voor Bausch + Lomb ULTRA?

Comfort: 90% van de gebruikers geeft aan dat hun ogen minder droog aanvoelen na een lange dag werken met digitale apparaten .

Gezondheid: De lenzen zijn ontworpen om maximale zuurstofdoorlaatbaarheid te bieden, wat essentieel is voor de gezondheid van het oog.

Gebruiksgemak: Geschikt voor professionals die veel met digitale apparaten werken, wat de lenzen ideaal maakt voor modern gebruik​.

UVA/UVB Bescherming: De lenzen bieden bescherming tegen schadelijke zonnestralen, wat belangrijk is voor de gezondheid van de ogen op lange termijn.

Langdurig Draagcomfort: Door het gebruik van innovatieve materialen en technologieën, blijven de lenzen comfortabel, zelfs na een hele dag dragen.

Met Bausch + Lomb ULTRA contactlenzen ervaar je het beste van twee werelden: helder zicht en langdurig comfort, ideaal voor de moderne professional.

Vergelijk hier de prijzen van Bausch + Lomb ULTRA contactlenzen en zie direct waar je de Goedkoopste Bausch + Lomb ULTRA lenzen kunt bestellen!

Commentaar

Robin

1 jaar ago

Hoe is deze lens?

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

(0)

Avaira Vitality toric (6)

Vanaf €0.00 in 0 winkels

(0)

Biofinity Energys (6)

Vanaf €31.82 in 1 store

(0)

Total30 for Astigmatism (6)

Vanaf €59.90 in 5 winkels

(0)

Miru 1month Menicon (6)

Vanaf €0.00 in 1 store

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken