Air optix HydraGlyde lenzen vergelijken

Air Optix Plus HydraGlyde (6)

(1)

Air optix introduceert de nieuwste maandlenzen AIR OPTIX plus HydraGlyd van Alcon. Deze maandlenzen zorgen voor een nog betere hydratatie door de HydraGlyde Moisture Matrix. Hierdoor kunt u voortaan de hele dag uw contactlenzen goed bevochtigd en comfortabel dragen.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk 23/01/2020 €39.49 Free Website
misterspex lenzen vergelijken 23/01/2020 €32.95 €3.99 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 30/07/2020 €32.80 €3.95 Website
alensa lenzen vergelijken 29/04/2019 €26.40 €3.95 Website
lensplaza lenzen bestellen 29/04/2019 €25.90 €3.90 Website
sightful 28/10/2019 €24.99 €2.99 Website

Beschrijving

Air Optix plus HydraGlyde contactlenzen van Alcon zijn gemaakt met een nieuw hydrogelmateriaal dat maximaal 5 keer meer zuurstof doorlaat dan gewone contactlenzen. Dit betekent dat ze zeer comfortabele aanvoelen met een grote gezichtsscherpte. Deze nieuwe HydraGlyde Moisture Matrix technologie is speciaal ontwikkeld voor silicone hydrogel contactlenzen en helpt het lensoppervlak continu vochtig te houden. De contactlenzen blijven comfortabel en vochtig door het AQUA vochtigheidssysteem. De unieke HydraGlyde Vochtmatrix zorgt ervoor dat de lenzen hydrateren en Alcon’s SmartShield-technologie voorkomt het opbouwen van lipideafzettingen, waardoor u ogen gezond blijven wanneer u deze lens draagt.

Air Optix plus HydroGlyde zijn  maandelijkse vervangbare contactlenzen, maar de frequentie van vervanging hangt af van het gebruik. Raadpleeg alstublieft eerst uw oogarts voor het slijtageschema dat het beste past bij uw ogen.

Er zitten 6 lenzen in elke doosje Air Optix plus HydraGlyde. Uw ogen zullen consequent vochtig blijven met de HydraGlyde Vochtmatrix, deze comfortabele lenzen zogen voor heldere, mooie, gezonde ogen.

Voordelen Air Optix Plus HydraGlyde:

Uitstekende comfort – Gemaakt met een vochtmatrix, waardoor deze lenzen langer vochtig blijven om het comfortniveau te verbeteren.

Geavanceerde hydratatie – De siliconen hydrogel materiaal verhoogt de doorlaatbaarheid van zuurstof voor gezonde ogen.

Voorkomt irritatie – De SmartShield-technologie beperkt de opbouw van eiwitten en allergenen.

Alcon’s Air Optix Plus HydraGlyde contactlenzen zijn premium lenzen met verbeterde zuurstofdoorlatendheid. Dit laat uw ogen ademen en houden ze helder en gezond. Het zijn de nieuwste maandlenzen die verschillende cutting edge technologieën bevatten om ervoor te zorgen dat uw ogen lang fris blijven aanvoelen. De HydraGlyde Vochtmatrix houdt uw lenzen vochtig gedurende de hele dag.

Air Optix Plus HydraGlyde voorkomt ook het opbouwen van afzettingen, het behoud van duidelijke en lichte ogen en een uitstekende zichtbaarheid.

Productinformatie
Lens Type: Maandelijkse vervangbare zachte contactlenzen.
Merk: CIBA Vision / Alcon
Materiaal: Lotrafilcon A I 5 (Silicone Hydrogel) 33% water
UV-bescherming nr
Basiskrommen: (mm) 8.6
Diameter: (mm) 14.2

 

beoordelingen

Raymond

4 jaar ago

Ik gebruik al jaren de Air Optix maand lenzen. Zeer tevreden, heeft iemand ervaring met het dragen van de gewonen Air Optix vs Air Optix plus hydraglyde. Deze nieuwe lens lijkt mij gezonder voor het oog, maar zit deze net zo lekker of beter dan de gewonen Air Optix. Kortom heeft iemand slechte ervaring met de nieuwe lens.. voor dat ik mijn bestelling doe voor de nieuwe Air Optix plus hydraglyde.

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

(0)

Clariti Multifocal (6)

Van€38.69 in 5winkels

(0)

Clariti elite (6)

Van€26.09 in 5winkels

(2)

Proclear (6)

Van€15.98 in 6winkels

(1)

Biofinity Energys (6)

Van€35.89 in 6winkels

Top Stores

Lentiamo lenzen vergelijkensightful
lensplaza lenzen bestellendrogisterij.net
alensa lenzen vergelijken123lens vergelijk

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken