Air optix HydraGlyde lenzen vergelijken

Goedkoopste Air Optix Plus HydraGlyde (6)

(3)

Deze maandlenzen zorgen voor een nog betere hydratatie door de geavanceerde HydraGlyde® Moisture Matrix technologie.

✔ Vergelijk Air Optix Plus Goedkoopste prijs      ✔HydraGlyde Moisture Matrix

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
123lens vergelijken 12/01/2024 €43.72 Gratis Website
vision direct vergelijken 10/01/2024 €33.98 Gratis Website
lensplaza vergelijken 10/01/2024 €27.88 €3.90 Website
Alensa logo 08/01/2024 €25.89 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €25.49 €3.95 Website

Review

Air Optix plus HydraGlyde contactlenzen van Alcon zijn gemaakt met een nieuw hydrogelmateriaal dat maximaal 5 keer meer zuurstof doorlaat dan gewone contactlenzen.

Dit betekent dat ze zeer comfortabele aanvoelen met een grote gezichtsscherpte. Deze nieuwe HydraGlyde Moisture Matrix technologie is speciaal ontwikkeld voor silicone hydrogel contactlenzen en helpt het lensoppervlak continu vochtig te houden.

De contactlenzen blijven comfortabel en vochtig door het AQUA vochtigheidssysteem. De unieke HydraGlyde Vochtmatrix zorgt ervoor dat de lenzen hydrateren en Alcon’s SmartShield-technologie voorkomt het opbouwen van lipide afzettingen, waardoor u ogen gezond blijven wanneer u deze lens draagt.

Air Optix plus HydroGlyde zijn  maandelijkse vervangbare contactlenzen, maar de frequentie van vervanging hangt af van het gebruik. Raadpleeg alstublieft eerst uw oogarts voor het slijtageschema dat het beste past bij uw ogen.

Er zitten 6 lenzen in elke doosje Air Optix plus HydraGlyde. Uw ogen zullen consequent vochtig blijven met de HydraGlyde Vochtmatrix, deze comfortabele lenzen zogen voor heldere, mooie, gezonde ogen.

 

Voordelen Air Optix Plus HydraGlyde

Uitstekende comfort – Gemaakt met een vochtmatrix, waardoor deze lenzen langer vochtig blijven om het comfortniveau te verbeteren.

Geavanceerde hydratatie – De siliconen hydrogel materiaal verhoogt de doorlaatbaarheid van zuurstof voor gezonde ogen.

Voorkomt irritatie – De SmartShield-technologie beperkt de opbouw van eiwitten en allergenen.

Alcon’s Air Optix Plus HydraGlyde contactlenzen zijn premium lenzen met verbeterde zuurstofdoorlatendheid. Dit laat uw ogen ademen en houden ze helder en gezond. Het zijn de nieuwste maandlenzen die verschillende cutting edge technologieën bevatten om ervoor te zorgen dat uw ogen lang fris blijven aanvoelen. De HydraGlyde Vochtmatrix houdt uw lenzen vochtig gedurende de hele dag.

Air Optix Plus HydraGlyde voorkomt ook het opbouwen van afzettingen, het behoud van duidelijke en lichte ogen en een uitstekende zichtbaarheid.

Commentaar

Herman

3 jaar ago

Hallo, heeft iemand die veel achter het scherm zit ervaring met deze lens ? Ik werk op kantoor en aan het eind vd dag heb ik vaak droge ogen. Ik heb al veel lenzen geprobeerd, maar tot nu toe hou ik het niet langer dan een paar weken vol. Zoek daarom juist goede lens voor mensen met droge ogen. Tips zijn welkom ! Grt, Herman

JAMIE

3 jaar ago

Ik ben zeer tevreden met deze lens, veel minder last van droge ogen. Heeft iemand ervaring met bestellen bij Alensa.nl ? Is dit een Nederlands bedrijf ? De prijs is een stuk goedkoper maar wil geen maanden op me lenzen wachten :/

Raymond

6 jaar ago

Ik gebruik al jaren de Air Optix maand lenzen. Zeer tevreden, heeft iemand ervaring met het dragen van de gewonen Air Optix vs Air Optix plus hydraglyde. Deze nieuwe lens lijkt mij gezonder voor het oog, maar zit deze net zo lekker of beter dan de gewonen Air Optix. Kortom heeft iemand slechte ervaring met de nieuwe lens.. voor dat ik mijn bestelling doe voor de nieuwe Air Optix plus hydraglyde.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken