Air optix night&day lenzen vergelijken

Air Optix Night & Day Aqua (6)

(2)

Air Optix Night & Day Aqua zijn maandlenzen van Ciba Vision die je dag en nacht mag dragen. Volges de fabrikant Ciba Vision zou de Air Optix Night and Day Aqua lenzen de meeste zuurstof naar het oog kunnen doorlaten in verhouding van andere beschikbare zachte contactlenzen. De continue overdracht van zuurstof naar het oog biedt dragers een optimale gezondheid en comfort. De Precision 8 | 4 design technologie helpt bij het minimaliseren van de interactie tussen de lens en het onderste ooglid voor een uitstekend gevoel.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
misterspex lenzen vergelijken 01/08/2017 €60.90 Free Website
lensplaza lenzen bestellen 15/05/2019 €49.90 Free Website
Lentiamo lenzen vergelijken 29/07/2020 €45.99 €3.95 Website
Alensa lenzen vergelijken 29/04/2019 €41.45 €3.95 Website

Beschrijving

Air Optix Night & Day Aqua maandlenzen hebben ook een gepatenteerde oppervlaktebehandeling die helpen weerstand te bieden. Het maakt niet uit hoe je dag erut ziet, met Air Optix voor kan je rekenen op een uitstekend zicht en een hoog niveau van comfort, met een garantie voor de gezondheid van uw ogen.

Air Optix Night and Day Aqua lenzen kunnen een maand lang worden gedragen, wat betekent dat je de lenzen s’nacht mag uit doen maar het ook mogelijk is om met de lenzen te slapen. Voor gezonde ogen is het belangrijk dat men zich aan het draagschea houdt die is voorgeschreven.

Productinformatie Air Optix Night & Day Aqua:

Lens Type: Maandelijkse zachte contactlenzen.
Inhoud verpakking: 6 zachte contactlenzen in een steriele gebufferde zoutoplossing met 1% Copolymeer 845.
Inhoud van het water: 24% H2O
Materiaal: 76% polymeer (lotrafilcon A)
Fabrikant: Ciba Vision


beoordelingen

admin

5 jaar ago

Hi Alexander, Bedankt voor je positieve reactie, Ik ben zelf ook pas overgestapt naar deze lens en moet zeggen dat het mij ook goed bevalt

Alexander

5 jaar ago

ik stel uw service van het eenvoudig aantonen van de goedkoopste prijs voor mijn nieuwe lenzen op prijs , Air Optix Night and Day, voorheen genoemd ciba vision night and day. zo kon ik vrij voordelig aan mijn lenzen komen. ik zelf draag al meer dan 10 jaar Air Optix Night and Day en ben er zeer tevreden over. je kan er ook mee slapen, maar dat doe ik meestal niet, maar het zijn lenzen die je niet voelt in je oog en ook niet irriteren. ik zelf vindt het een fijne lens om te dragen. alexander

Plaats commentaar

Top Stores

Pearle lenzen vergelijken
drogisterij.netLentiamo lenzen vergelijken
sightfullensplaza lenzen bestellen

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken