Air optix night&day lenzen vergelijken

Goedkoopste Air Optix Night & Day Aqua (6)

(3)

De Air Optix Night & Day  is een maandlens van Ciba Vision die je dag en nacht kunt dragen. Met continu zuurstof naar de ogen biedt het de drager optimale gezondheid en comfort.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Pearle lenzen vergelijken 19/06/2024 €98.00 Gratis Website
LensOnline lenzen vergelijken 19/06/2024 €80.00 Gratis Website
Lentiamo lenzen vergelijken 19/06/2024 €54.99 Gratis Website
Alensa logo 19/06/2024 €50.99 Gratis Website
lensplaza vergelijken 19/06/2024 €48.38 Gratis Website
vision direct vergelijken 19/06/2024 €47.99 Gratis Website

Review

Air Optix Night & Day Aqua maakt gebruik van de TriComfort™ technologie van Alcon en zijn een van de meest zuurstofdoorlatende maandlenzen op de markt. Met hun gepatenteerde oppervlaktebehandeling bieden ze nog meer weerstand, wat zorgt voor een uitstekend zicht en een hoog niveau van comfort.

Unieke Kenmerken van Air Optix Night & Day Aqua

Of je nu een drukke dag voor de boeg hebt of van plan bent om te genieten van een goede nachtrust, deze lenzen garanderen de gezondheid van je ogen.

Uitstekende Zuurstofdoorlaatbaarheid

Air Optix Night & Day Aqua lenzen staan bekend om hun ongeëvenaarde zuurstofdoorlaatbaarheid. Dit betekent dat je ogen voldoende zuurstof krijgen, zelfs als je de lenzen de hele dag draagt. Hierdoor blijven je ogen fris en gezond, wat essentieel is voor langdurig draagcomfort.

Geschikt voor Dag en Nacht

Deze lenzen kunnen een volledige maand lang worden gedragen. Dit betekent dat je de lenzen ‘s nachts mag uitdoen, maar het is ook mogelijk om er mee te slapen. Dit maakt ze ideaal voor mensen met een drukke levensstijl. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gedoe van dagelijkse lensvervanging.

Precision 8 | 4 Design Technologie

Air Optix Night & Day Aqua lenzen zijn ontworpen met de Precision 8 | 4 design technologie. Dit geavanceerde ontwerp minimaliseert de interactie tussen de lens en het onderste ooglid, waardoor je een uitstekend gevoel ervaart. Dit draagt bij aan het comfort, zelfs na een lange dag.

Ontdek meer: Kun je Maandlenzen Langer Dragen?Hoe verzorg je maandlenzen | Goedkoopste Air Optix Aqua lenzen

Verantwoord Lensgebruik voor Gezonde Ogen

Voor gezonde ogen is het van cruciaal belang dat je je aan het voorgeschreven draagschema houdt. Volg de instructies van je opticien nauwkeurig op. Dit zorgt ervoor dat je de maximale voordelen van Air Optix Night & Day Aqua lenzen krijgt zonder de gezondheid van je oog in gevaar te brengen.

Commentaar

Dichter

2 jaar ago

De lens en hoeveelheid bij Alensa voor €43.89 is die exact hetzelfde als bij Eyewish? Waar ze voor 99 euro worden verkocht! Heeft iemand ervaring met Alensa.. Ik hoor graag jullie mening .. twijfel beetje .. hoe kan er zo een groot prijs verschil zijn ?

admin

7 jaar ago

Hi Alexander, Bedankt voor je positieve reactie, Ik ben zelf ook pas overgestapt naar deze lens en moet zeggen dat het mij ook goed bevalt

Alexander

7 jaar ago

ik stel uw service van het eenvoudig aantonen van de goedkoopste prijs voor mijn nieuwe lenzen op prijs , Air Optix Night and Day, voorheen genoemd ciba vision night and day. zo kon ik vrij voordelig aan mijn lenzen komen. ik zelf draag al meer dan 10 jaar Air Optix Night and Day en ben er zeer tevreden over. je kan er ook mee slapen, maar dat doe ik meestal niet, maar het zijn lenzen die je niet voelt in je oog en ook niet irriteren. ik zelf vindt het een fijne lens om te dragen. alexander

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Avaira Vitality toric (6)

Vanaf €0.00 in 0 winkels

(0)

Biofinity Energys (6)

Vanaf €31.82 in 1 store

(0)

Total30 for Astigmatism (6)

Vanaf €59.90 in 5 winkels

(0)

Miru 1month Menicon (6)

Vanaf €0.00 in 1 store

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken