Lenzendoosjes

16/12/2015 by admin with 1 comment

7 Leuke lenzendoosjes


Als u genoeg heeft van de gewone saaie lenzendoosjes en u bent opzoek naar een iets stijlvolle of grappige lenzenhouder, dan vind u hieronder verschillende opties. Van creatieve en leuke contactlenshouders allemaal in verschillende kleuren en ontwerpen tot super handige lenshouders. check ze uit!

1. Lenzendoosje met spiegel

lenzendoosje reisset

Prijs €4.50 

Dit lenzendoosje is van de buitenkant niet heel bijzonder uit (saai!) , Maar van binnen super handig. Het is perfect voor iemand die alles bij de hand wil hebben, een flacon voor lenzenvloeistof , een spiegeltje en zelfs een pincet . Deze handige lenzenhouder is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en makkelijk online  te kopen.

 

2. lenzendoosje reisset

lenzendoosje reisset

Prijs: €3,39 bij Drogisterij.net

Een handige reisset om je contactlenzen in mee te nemen. Dit contactlens reisdoosje is er eigelijk eentje die iedere lenzendrager in huis moet hebben. Het doosje heeft een spiegeltje en 2 kleine flacons waar lenzenvloeistof in kan, ideaal om in uw handbagage te doen wanneer u vliegt aangezien u alleen kleine hoeveelheden van max. 100 ml vloeistof per stuk mee mag nemen. Met een druk op een knop gaat dit doosje open, super handig en goedkoop online te bestellen!

3. U-LENS Contact case

U-LENS Contact case

Prijs: €6.90 

Deze U- Lens Contact Case is een design van Mauricio Alfonso en gewoon erg leuk. Gemaakt om te kijken als iconische zonnebril en perfect voor het dragen in je handtas. De U-Lens Contact case is ook te krijgen in het wit.

4. Dieren lenzendoosjes

Dieren lenzendoosjes

Prijs: $1.00 bij Aliexpess

Hoe leuk zijn deze kleine dieren lenzendoosjes u kunt kiezen uit verschillende dieren zoals een kikker of een uil lenzendoosje. Uw lenzen kunt u hier veilig opbergen het enige nadeel van dit doosje is dat ze niet de markering “L” of “R” hebben, dus moet u zelf opletten de lnzen niet door elkaar te halen. Maar ontwerp is leuk en ze zijn ook erg goedkoop dus u kunt er direct meer tegelijk bestellen en zo tijdig u lenzendoosje vervangen.

 

5. Simpele Lenshouders

simpele lenzendoosjes
Prijs: €2,25 bij Hansander.nl

Dit lensdoosje is enigszins een saaie maar is perfect voor iemand die alleen maar een doosje will die zijn werk doet zonder gedoe en gewoon van simple doosje houd. Ook zijn het vaak lenzenhouders die u gratis bij een online lenzen bestelling ontvangt of bij de optician en hem dan sindsdien gebruikt.

6. lensdoosje koffie en gebak

lensdoosje koffie en gebak

Prijs: $17,00 bij Etsy.com

Prachtig zelfgemaakt lensdoosje met een mini gedetailleerde keramische kop en schotel en een mini- plaat van diverse lekkere taarten! Dit al het opbergen van uw lenzen leuker maken. Deze houder is een zeer gedetailleerd ontwerp met hand geschilderde kers op de kop en diverse zoete taarten. Ideaal als een uniek geschenk of een traktatie voor jezelf!

7. Koziol Contactlenzen Luke – Lenshouder

Koziol luke lenzenhouder die staat
Prijs:23,90 bij bol.com
Deze lenzenhouder is gemaakt van kunststof en met de verschillende kleuren dop zal Rechts en links nooit meer verwisselen, Plaats dit flesje op uw gootsteen en bewaar hierin uw lenzen! Dit doosje is zo leuk, funky en uniek en verkrijgbaar in verschillende felle kleuren die bij iedere inrichting past. De lenzenhouder is wel een beetje prijzig, maar is elke cent waard want het is echt een multi-tasker.

Welke van deze lenzenhouders vind u het leukst? Laat het ons hieronder weten.

commentaar

Naomi

5 jaar ago

Bovenstaande lenzendoosjes zijn leuk! Maar ik heb ook leuke lenzendoosjes gezien op lenzendoosje-megastore.nl, een tip ;) Ik ben in ieder geval een voorstander van; weg met de saaie lenzendoosjes!

PLAATS COMMENTAAR

Aanbieding!