1 Day Acuvue

(2)

Stap over naar Acuvue Oasys 1 day
1 DAY ACUVUE Contactlenzen bieden de gezondste en meest handige en gezondste manier om contactlenzen te dragen. Deze daglens zijn erg makkelijk u heeft geen lenzenvloeistof nodig om u lens schoon te houden. U draagt ze een dag en gooit ze aan de einde van de dag weer weg! Geniet van het gevoel van een frisse, schone lens elke dag met 1 Day Acuvue. Deze lens geeft u Flexibiliteit bij het volledige of parttime te dragen en is geschikt voor occasioneel gebruik. Als u de 1-Day Acuvue lens draagt kunt u ook gemakkelijk overstappen naar de 1-Day Acuvue Moist, dit is de opvolger en zit nog comfortabeler. Of vergelijk prijzen van de Acuvue Tru Eye dit is de nieuwste dag lens van Acuvue.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
Hans Anders lenzen vergelijken november 30, -0001 €61.00 Free Bezoek Lenzen Site
misterspex lenzen vergelijken november 21, 2017 €53.90 €3.99 Bezoek Lenzen Site

Beschrijving

• Lens Type: Dagelijks vervangbare zachte contactlenzen.
• Inhoud van de verpakking: 30 zachte contactlenzen in een steriele gebufferde zoutoplossing.
• Inhoud van het water: 58% H2O
• Materiaal: 42% polymeer (etafilcon A)
• Fabrikant: Johnson & Johnson

beoordelingen

Robbie

34 minuten ago

Dit is niet de goedkoopste prijs op het internet, ik heb ze bij eurolens goedkoper besteld maar je moet dat wel een grotere hoeveelheid bestellen.

Mark de Jong

34 minuten ago

Johnson & Johnson heeft drie soorten daglenzen. De 1-day acuvue is de eerste standaard daglens van Johnson & Johnson. Dit is een goeie lens, maar mensen die snel last hebben van droge ogen kunnen beter voor de Moist of voor de True eye daglenzen gaan. De Moist is al een hele goeie daglens die zorgt voor een prettige lang draag comfort. De aller nieuwste daglens is de True eye daglens van Johnson & Johnson. Gemaakt van silicone hydrogel, zodat deze lens de ultieme draagcomfort geeft. Tevens zorgt de nieuwe true eye lens er voor dat de ogen niet snel geirriteerd/ rood worden na dat deze voor volledige dagen gedragen wordt. Mensen die ook veel achter de computer werken en lenzen dragen, kunnen beter voor de True eye daglens gaan. Aangezien dit de mensen zijn die sneller last hebben van rode en droge ogen. De oorzaak hiervan is dat men eenmaal een stuk minder knippert als er wordt gekeken naar een computer beeldscherm. Hierdoor is het dragen van contactlenzen vaak lastiger en dus kan de True eye lens uitkomst brengen.

Plaats commentaar

Je moet zijn aangemeld om te beoordelen

Tags

Lenstype