total30 lenzen vergelijken

Goedkoopste TOTAL30 (3)

(1)

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
Pearle lenzen vergelijken 10/01/2024 €37.50 Gratis Website
123lens vergelijken 10/01/2024 €29.24 €3.95 Website
Alensa logo 10/01/2024 €22.98 Gratis Website
vision direct vergelijken 10/01/2024 €22.98 Gratis Website

Review

Een van de nieuwste en meest veelbelovende maandlenzen op de markt zijn de nieuwe TOTAL30 van Alcon verkrijgbaar in een 3-pack. Dit merk is de eerste en enige lens die gebruik maakt van een unieke watergradiënt technologie die ervoor zorgt dat de lens in het midden meer zuurstof naar het oog stuurt, terwijl hij aan de buitenkant bijna 100% water bevat.

TOTAL30 lenzen hebben een watergradiënt technologie die uniek is voor Alcon producten, waardoor de lens je oog comfortabel en gezond kan houden gedurende dertig dagen dragen.

Een andere eigenschap van TOTAL 30 contact lenzen is de CELLIGENT technologie. Deze technologie helpt om kleinere watermoleculen aan te trekken, terwijl grotere afzettingen zoals bacteriële opbouw worden tegengehouden. Het resultaat is een volledig glad lensoppervlak dat perfect is voor langdurig dragen van je contactlenzen.

Tot slot bieden TOTAL30 lenzen ook een hoog niveau van UV-bescherming: ze blokkeren meer dan 90% van de UVA-stralen en 99% van de UVB-stralen. Deze bescherming is belangrijk voor het behoud van de gezondheid van je ogen na verloop van tijd en voorkomt ook UV-schade aan het hoornvlies.

Deze lens is ook vijf keer zachter dan andere merken maandlenzen, waardoor het een van de meest comfortabele lenzen op de markt is.

Met TOTAL30 lenzen is het belangrijk om ze elke avond goed schoon te maken. Gebruik lensvloeistoffen van beste kwaliteit zoals Opti-Free PureMoist of Multi-Purpose Lens Solution om je lenzen de hele maand schoon te houden. Dit zorgt voor een constant niveau van comfort en hygiëne voor je ogen en voorkomt de ophoping van bacteriën en andere verontreinigingen.

Goedkoopste TOTAL30

Zie hier meteen de goedkoopste prijs voor TOTAL30 lenzen. Door prijzen hier eerst te vergelijken voordat je ze gaat bestellen, kun je ervoor zorgen dat je nooit meer betaalt dan nodig is voor jouw contactlenzen. Kies voor betaalbaar comfort en helder zicht met TOTAL30.

Commentaar

Lin

1 jaar ago

Ik ben overgestapt naar deze lens en draag ze inmiddels al een maand. Mijn ervaring met TOTAL30 tot nu toe, is dat deze lens echt het meest comfortabel is en verhouding me de andere maandlenzen die ik voorheen gedragen heb. Normaal schrijf ik nooit reviews, maar ben zo tevreden dat ik het toch even wou laten weten:)

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Category

Vergelijkbare Producten

(0)

Avaira Vitality toric (6)

Vanaf €0.00 in 0 winkels

(0)

Biofinity Energys (6)

Vanaf €31.82 in 1 store

(0)

Total30 for Astigmatism (6)

Vanaf €59.90 in 5 winkels

(0)

Miru 1month Menicon (6)

Vanaf €0.00 in 1 store

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken