SofLens Natural Colors kleurlenzen vergelijken

SofLens Natural Colors (2)

(1)

Soflens Natural Colors zijn gekleurde maaandlenzen  met de nieuwste technologie. Soflens Natural Colors zijn zogenaamd dekkend, wat inhoudt dat ze bedoeld zijn om ook de donkere oogkleuren te wijzigen.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
sightful 07/10/2019 €16.99 €2.99 Website
04/07/2019 €15.95 Free Website
Lentiamo lenzen vergelijken 29/07/2020 €15.90 €3.95 Website
Alensa lenzen vergelijken 08/12/2019 €13.85 €3.95 Website

Beschrijving

Voordelen van SofLens Natural Colors kleurlenzen

Voor een natuurlijk verandering van je oogkleur, probeer SofLens Natural Colors contactlenzen om jouw gewenste look te bereiken. Deze kleurlenzen bieden een subtiele kleurverandering aan je ogen, waarbij sommige kleuren ook worden gecombineerd met bepaalde oogkleuren voor een levendigere verandering. Met SofLens Natural Colors verander je niet alleen jouw oogkleur, maar je hele look wordt beïnvloed door o.a. je haarkleur, huidtint en oogkleur. Je kunt  kiezen uit 10 verschillende kleuren die voor iedereen de ideale verandering biedt.

Deze kleurlenzen zijn gemaakt door Bausch & Lomb en zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:  Amazon, Aquamarine, Dark Hazel, Emerald, India, Indigo, Jade, Pacific, Platinum en Topaz. Kies de stijl die bij je past en geniet van spannende nieuwe ogen, of je nou gekleurde contactlenzen elke dag draagt ​​of gewoon voor een avondje uit. Ideaal voor beginnende dragers, SofLens Natural Colors lenzen zijn zelfs zonder recept verkrijgbaar, als contactlenzen voor cosmetisch gebruik.

softlens Natural Colors kleuren

Natuurlijke kleuren van SofLens dragen

Als maandlenzen zijn ze ontworpen voor een hele dag comfortabel dragen, met een ontwerp dat gemakkelijk is aan te brengen en de hele dag door irritatievrij blijft. Het enige dat je hoeft te doen, is je lenzen uit te doen voordat je naar bed gaat en vervolgens een lenzenvloeistof te gebruiken om ze ‘s nachts schoon te maken en te bewaren. Deze kleurlenzen zijn beschikbaar op sterkte en zonder sterkte

beoordelingen

Maria

5 jaar ago

Kan ik hier last van mijn ogen van krijgen? Ik heb namelijk erg gevoelige ogen en ik vraag me af of het kwaad kan als ik kleurlenzen draag.

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

(2)

Air Optix Colors (2)

Van€17.97 in 4winkels

(3)

FreshLook Colors (2)

Van€16.99 in 4winkels

(5)

FreshLook ColorBlends (2)

Van€16.44 in 7winkels

(1)

FreshLook Dimensions (6)

Van€33.40 in 4winkels

(2)

FreshLook One day (10)

Van€13.89 in 4winkels

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken

Top Stores

lowlens lenzen vergelijkenPearle lenzen vergelijken
Lentiamo lenzen vergelijkensightful
lensplaza lenzen bestellenvision direct vergelijken