SofLens Natural Colors kleurlenzen vergelijken

SofLens Natural Colors (2)

(1)

Soflens Natural Colors zijn gekleurde maaandlenzen  met de nieuwste technologie. Soflens Natural Colors zijn zogenaamd dekkend, wat inhoudt dat ze bedoeld zijn om ook de donkere oogkleuren te wijzigen.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING BEZOEK
lensplaza vergelijken 11/01/2024 €19.90 Gratis Website
Alensa logo 10/01/2024 €15.99 €3.95 Website
Lentiamo lenzen vergelijken 10/01/2024 €15.99 €3.95 Website

Review

Voordelen van SofLens Natural Colors kleurlenzen

Voor een natuurlijk verandering van je oogkleur, probeer SofLens Natural Colors contactlenzen om jouw gewenste look te bereiken. Deze kleurlenzen bieden een subtiele kleurverandering aan je ogen, waarbij sommige kleuren ook worden gecombineerd met bepaalde oogkleuren voor een levendigere verandering. Met SofLens Natural Colors verander je niet alleen jouw oogkleur, maar je hele look wordt beïnvloed door o.a. je haarkleur, huidtint en oogkleur. Je kunt  kiezen uit 10 verschillende kleuren die voor iedereen de ideale verandering biedt.

Deze kleurlenzen zijn gemaakt door Bausch & Lomb en zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:  Amazon, Aquamarine, Dark Hazel, Emerald, India, Indigo, Jade, Pacific, Platinum en Topaz. Kies de stijl die bij je past en geniet van spannende nieuwe ogen, of je nou gekleurde contactlenzen elke dag draagt ​​of gewoon voor een avondje uit. Ideaal voor beginnende dragers, SofLens Natural Colors lenzen zijn zelfs zonder recept verkrijgbaar, als contactlenzen voor cosmetisch gebruik.

softlens Natural Colors kleuren

Natuurlijke kleuren van SofLens dragen

Als maandlenzen zijn ze ontworpen voor een hele dag comfortabel dragen, met een ontwerp dat gemakkelijk is aan te brengen en de hele dag door irritatievrij blijft. Het enige dat je hoeft te doen, is je lenzen uit te doen voordat je naar bed gaat en vervolgens een lenzenvloeistof te gebruiken om ze ‘s nachts schoon te maken en te bewaren. Deze kleurlenzen zijn beschikbaar op sterkte en zonder sterkte

Commentaar

Maria

7 jaar ago

Kan ik hier last van mijn ogen van krijgen? Ik heb namelijk erg gevoelige ogen en ik vraag me af of het kwaad kan als ik kleurlenzen draag.

Plaats Commentaar

Je moet ingelogd zijn om te kunnen beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

Dailies FreshLook Illuminate (10)

Vanaf €18.99 in 3 winkels

(2)

Goedkoopste Air Optix Colors (2)

Vanaf €20.89 in 5 winkels

(3)

FreshLook Colors (2)

Vanaf €19.99 in 1 store

(6)

FreshLook ColorBlends (2)

Vanaf €18.69 in 4 winkels

(1)

FreshLook Dimensions (6)

Vanaf €40.99 in 1 store

Beste Lenzensites

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol
Lentiamo lenzen vergelijkenlensplaza vergelijken

Beste Merken Lenzen

acuvue lenzen vergelijkenBiofinity lenzen vergelijken
air-optix lenzen vergelijkenProclear lenzen vergelijken