clariti toric lenzen vergelijken

clariti toric

(0)

Torische clariti lenzen zijn voorzien van de AquaGen ™ technologie, een proces dat zorgt voor continue bevochtiging van de lenzen gedurende de hele maand. De hoge watergehalte van 56% in torische clariti-lenzen wordt gecombineerd met AquaGen-technologie om de hele dag uitstekend comfort te bieden voor astigmatisme. Vergelijk Clariti toric maandlenzen hier en zie direct de goedkoopste prijs

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
Lentiamo lenzen vergelijken 28/05/2021 €38.99 €3.99 Website
sightful 28/05/2021 €35.99 €2.99 Website
Alensa lenzen vergelijken 28/05/2021 €35.89 Free Website
lensplaza lenzen bestellen 28/05/2021 €34.98 Free Website

Beschrijving

Clariti Toric -maandlenzen van Coopervision is een uitstekende maandelijks optie voor dragers met een recept voor astigmatisme. Ontworpen om comfortabel te zijn zonder aan visuele kwaliteit in te boeten, dit is een goede optie.

UV-bescherming – Clariti Monthly Toric heeft een ingebouwde UV-remmer om uw ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen wanneer ze met een zonnebril worden gedragen, wat betekent dat ze ideaal zijn voor mensen die veel buiten zijn, ook voor mensen die vaak buiten werken.

Klaar voor astigmatisme – Het asferische achteroppervlak en het gemengde randontwerp zorgen ervoor dat deze lenzen optimaal comfort en een stabiele pasvorm bieden voor een helder, helder zicht; dit maakt ze ideaal voor dragers met astigmatisme.

Comfortabel – Clariti Monthly Toric-contactlenzen bevatten ook siliconenhydrogelmateriaal, dat ervoor zorgt dat een hoger zuurstofniveau uw ogen kan bereiken, waardoor ze zich tijdens het gebruik gezond, verfrist en comfortabel voelen.

Handig – Als lenzen voor maandelijks gebruik kunt u Clariti Monthly Toric-contactlenzen tot 30 dagen gebruiken, waarbij ze worden verwijderd en ‘s nachts correct worden bewaard. Dit helpt bij het handhaven van een routine.

 

Plaats commentaar

Vergelijkbare Producten

(0)

Clariti Multifocal (6)

Van€37.92 in 7winkels

(1)

1- Day Acuvue TruEye (90)

Van€60.70 in 4winkels

(5)

Acuvue Oasys (6)

Van€16.60 in 7winkels

(1)

Biofinity Multifocal (6)

Van€37.08 in 5winkels

(7)

Biofinity (6)

Van€18.37 in 6winkels

Beste Lenzen Merken

acuvue lenzen vergelijkenDailies lenzen vergelijken
Proclear lenzen vergelijkenSoflens lenzen vergelijken

Top Stores

lowlens lenzen vergelijkenPearle lenzen vergelijken
Lentiamo lenzen vergelijkensightful
lensplaza lenzen bestellenvision direct vergelijken