Wil je lenzen bestellen bij 123lens, maar eerst even zeker zijn dat dit een betrouwbare lenzensite is, nou zeker wel.

123Lens.nl is dé Nederlandse online lenzenwinkel die al jarenlang gespecialiseerd is op het gebied van contactlenzen.

In deze uitgebreide review zullen we de voordelen en unieke kenmerken van 123Lens.nl bespreken, zodat je kunt ontdekken waarom deze winkel een favoriete keuze is voor vele tevreden klanten.

Groot Assortiment van Topmerken

Bij 123Lens.nl vind je een uitgebreid assortiment van topmerken op het gebied van contactlenzen en lenzenvloeistof. Als klant kun je rekenen op de hoogste kwaliteit, omdat 123Lens.nl alleen samenwerkt met grote fabrikanten die bekend staan om hun betrouwbare en comfortabele producten. Of je nu daglenzen, maandlenzen, torische lenzen of multifocale lenzen nodig heeft, 123Lens.nl heeft voor elk oog de perfecte oplossing.

Tot wel 50% Goedkoper dan bij de Opticien

Een van de grootste voordelen van 123Lens.nl zijn de goedkopere prijzen. Klanten kunnen tot wel 50% besparen in vergelijking met de prijzen bij de traditionele opticiens. Dit betekent dat je dezelfde merken lenzen kunt bestellen tegen lager prijzen. Met deze aantrekkelijke prijzen wordt het dragen lenzen een stuk betaalbaarder.

Geaccepteerd bij Bijna Alle Zorgverzekeraars

123Lens.nl wordt door bijna alle zorgverzekeraars geaccepteerd. Dit betekent dat je, afhankelijk van uw zorgverzekering, mogelijk recht hebt op een vergoeding voor je contactlenzen.

Eigen Huismerk voor Extra Keuze

Naast de topmerken biedt 123Lens.nl ook een eigen huismerk aan. Dit huismerk staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en biedt klanten extra keuze tegen aantrekkelijke prijzen. Met het huismerk van 123Lens.nl kunt u vertrouwen op kwalitatieve lenzen voor een nog lagere prijs.

Ontdek de Huismerk lenzen van 123Lens

 

Thuiswinkel Waarborg certificaat

123Lens.nl is trots op zijn erkenning en betrouwbaarheid als Winnaar van de Thuiswinkel Award  Publieksprijs in de categorie Optiek. Dit bewijst dat klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan bij deze winkel.

Bovendien is 123Lens.nl aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, wat extra vertrouwen en zekerheid biedt bij uw aankopen.

Eenvoudige Betaalmethodes

Bij 123Lens.nl is betalen een eenvoudig en zorgeloos proces. Naast de gebruikelijke betaalmethoden zoals Creditcard en iDeal, biedt 123Lens.nl ook de mogelijkheid om op rekening te betalen. Dit maakt het bestellen van lenzen nog gemakkelijker en handiger.

Snelle Levering: Binnen 24 uur Verzonden

Bij 123Lens.nl begrijpen ze dat na je bestelling, je niet lang op je lenzen wil wachten, soms heeft me een nieuw schoon paar lenzen al de volgende dag nodig. Daarom worden de meeste contactlenzen binnen 24 uur na je bestelling verzonden met gratis verzending vanaf 59 euro.

Je kunt erop vertrouwen dat je lenzen snel bij je thuis worden bezorgd, zodat je geen moment zonder scherp zicht hoeft door te brengen.

Conclusie: 123Lens.nl, een Betrouwbare Lenzensite

123Lens.nl is zonder twijfel de ultieme bestemming voor al uw contactlenzen en lenzenvloeistof. Met een ruime keuze aan topmerken, onverslaanbare prijzen, geaccepteerd worden door bijna alle zorgverzekeraars, een eigen huismerk, bekroond met de Thuiswinkel Award 2012 en aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, biedt 123Lens.nl alles wat u nodig heeft voor een optimale oogcorrectie.

Profiteer vandaag nog van de voordelen van 123Lens.nl en geniet van het gemak, de kwaliteit en de betrouwbaarheid die deze winkel te bieden heeft.

Plaats Commentaar


Top Lenzen Aanbieders

123lens vergelijkenPearle lenzen vergelijken
LensOnline lenzen vergelijkenlenzen vergelijken bij Bol