Acuvue Advance vergelijken

Acuvue Advance (6)

(1)

Acuvue Advance Contactlenzen met Hydraclear zijn siliconen hydrogel-lenzen van Johnson & Johnson. HYDRACLEAR is een exclusieve Acuvue technologie die een opmerkelijke bevochtigingsmiddel met een high-performance zuurstof-doorlatende silicone hydrogel combineert, dit biedt dragers  uitzonderlijk comfort gedurende de heledag.

Vergelijk Prijzen

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk november 30, -0001 €23.00 Free Bezoek Lenzen Site
misterspex lenzen vergelijken november 22, 2017 €19.90 €3.99 Bezoek Lenzen Site

Beschrijving

Acuvue  Advance  contactlenzen laten tot drie keer meer zuurstof naar de ogen dan gewone hydrogel lenzen

Deze unieke combinatie heeft minder wrijving en vocht die niet weg zal knipperen, zodat uw oogleden soepel en comfortabel over de lens glijden gedurende de hele dag. De UV-A en UV-B-blokkerende eigenschappen van de Acuvue Advance lenzen helpen beschermen tegen de directe en teruggekaatste uv stralen naar het oog.

Deze lenzen zijn getint voor gebruiksgemak en zal de kleur van uw ogen niet veranderen De lens is ontworpen om te worden gedragen als een twee weken dagelijkse lens, wat betekent dat u de lenzen elke nacht nemen. Ze kunnen ook gedragen worden als een uitgebreide slijtage lens, wat betekent dat u kunt slapen met de lenzen in voor maximaal zes nachten. Dan gewoon weggooien en vervangen met verse lenzen. Zorg ervoor dat uw zich aan het aanbevolen vervanging schema houdt.

Productinformatie

  • Lens Type: 1-2 week vervangbare zachte contactlenzen.
  • Inhoud verpakking: 6 zachte contactlenzen in een steriele gebufferde zoutoplossing met maximaal 0,01% methyl cellulose ether.
  • Inhoud van het water: 47% H2O
  • Materiaal: 53% polymeer (galyfilcon A)
  • Fabrikant: Johnson & Johnson

beoordelingen

Chris

34 minuten ago

Erg comfortabele lenzen! Ik had bij mijn vorige merk lenzen vaak last van uitdroging en discomfort, maar hierbij merk ik daar niks van. Heel erg aan te raden, mocht je van comfort houden en om de prijs heen kunnen kijken.

Plaats commentaar

Je moet zijn aangemeld om te beoordelen

Tags

Vergelijkbare Producten

(0)

1- Day Acuvue TruEye (90)

Van€62.40 in 4winkels

(0)

Acuvue 2

Van€17.99 in 5winkels

(0)

Acuvue Oasys (6)

Van€18.99 in 7winkels