purevision 2 for astigmatism vergelijken

Purevision 2 HD for Astigmatism (6)

(2)

Purevision 2 HD for Astigmatism van Bausch&Lomb is een torische contactlens. Deze lens van siliconen hydrogel heeft een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid naar het oog weefsels en garanderen een uitstekende gezondheid van het oog tijdens het dragen. Purevision 2 HD for Astigmatism biedt High Definition Optics dat de drager voorziet van een duidelijke, heldere visie, zelfs bij weinig licht. Ook is deze lens uitgerust met een Auto Align Design functie die voor optimale stabiliteit zorgt.

Compare Prices

STORE LOGO DATE PRICE SHIPPING LINK
123lens vergelijk november 30, -0001 €57.99 Free Visit Store Website
misterspex lenzen vergelijken november 19, 2017 €40.90 €3.99 Visit Store Website
alensa lenzen vergelijken oktober 17, 2018 €37.99 €3.95 Visit Store Website

Description

Met Purevision 2 HD for Astigmatism, de dunste lens op de markt hoeft u zich geen zorgen te maken over de behandeling. Vooral voor de beginnende contactlens drager is deze lens zeer eenvoudig in en uit te doen.

De Verpakking van deze lens is ook veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Deze nieuwe lens is verpakt met behulp van de Comfort Moist -technologie, een verpakkingsoplossing die poloaximine bevat – een vochtinbrengende oppervlakte stof (lensoppervlak is schoner). Het gebruik van deze nieuwe verpakkings technologie geeft nog meer comfort bij het inbrengen van de lenzen.
Productinformatie

Lens Type: Maandelijkse vervangbare zachte contactlenzen.
Inhoud verpakking: 6 zachte contactlenzen in een steriele gebufferde zoutoplossing.
Inhoud van het water: 36% H2O
Materiaal: 64% polymeer (Balafilcon A)
Fabrikant: Bausch & Lomb

Reviews

jack

34 minuten ago

Is Eurolens te vertouwen? Me lenzen zij hier wel heel goedkoop maar ze zitten niet in Nederland dus als er straks iets niet goed gaat ken je nergens naar toe. Ik hoor graag of iemand ervaring heeft met deze website.

Raymond

34 minuten ago

Bedank voor deze lenzenvergelijking dit heeft mij 15 euro bespaart. Ik bestelde de Purevision 2 HD altijd bij lensway maar zie nu dat hij gewoon 15 euro goedkoper is bij lensbestel en dat vind ik best schelen

Leave Review

You must be logged in to review

Tags

Similar Products

(0)

PureVision Multifocal (6)

From €47.49 in 3 stores

(0)

PureVision Toric

From €35.49 in 4 stores

(0)

PureVision (6)

From €22.49 in 5 stores

(0)

PureVision 2 HD (6)

From €22.49 in 4 stores