myday daily disposable lenzen vergelijken

MyDay Daily Disposable

(1)

MyDay contactlenzen van CooperVision zijn ontworpen om een ​​perfecte balans aan uw ogen te geven, het resultaat van jarenlang onderzoek naar de juiste combinatie van materialen. Deze lens is perfect voor diegenen die wil genieten van langdurig comfort zonder compromissen. MyDay lenzen hebben een zeer hoge UV-bescherming die 75 procent van de UVA-straling, en 99 procent van de UVB-straling blokkeert.

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
misterspex lenzen vergelijken november 19, 2017 €36.90 €3.99 Bezoek Lenzenwinkel
Lensworld november 19, 2017 €26.00 €5.75 Bezoek Lenzenwinkel

Beschrijving

MyDay contactlenzen zijn voorzien van zuurstof-efficiënte Smart Siliconen chemie in een netwerk van kanalen die zorgt dat zuurstof sneller en sneller het hoornvlies bereikt, dan de traditionele zachte lenzen. Dit netwerk zorgt ervoor dat uw ogen  gehydrateerd en gezond gedurende de hele dag blijven en dat zuurstof veel efficiënter door de lens transporteert.

De Smart Silicone chemie biedt ook meer gebruiksgemak; een CooperVision studie heeft aangetoond dat 83% van de contactlens-dragers de voorkeur aan MyDay contactlenzen dan andere populaire alternatieven op de markt.

Productinformatie

  • Lens Type: Dagelijks vervangbare zachte contactlenzen.
  • Inhoud van de verpakking: 30 zachte contactlenzen in een steriele gebufferde zoutoplossing.
  • Inhoud van het water: 54%
  • Materiaal: Stenfilcon A
  • Fabrikant: CooperVision

commentaar

Nathalie

3 jaar ago

Waar kan ik deze lens krijgen? Op de sites hierboven aangeven zijn ze nog niet te bestellen. Ik draag deze lens nu al een tijdje en ben zeer tevreden maar kan hem nergens goedkoop vinden

Plaats Commentaar

You must be logged in to review

Tags

Categorie