kleurlenzen op sterkte

Kleurlenzen worden in de meeste gevallen gedragen om de kleur van uw  ogen te veranderen, u wilt u  ogen extra laten opvallen met een nieuw kleurtje, u gaat een avondje uit en heeft zin in een verandering.

Maar tegenwoordig worden gekleurde lenzen ook gedragen op sterkte, wat het mogelijk maakt voor lenzendragers om ook kleurlenzen te dragen

gekleurde lenzen op sterkte kopen

gekleurde lenzen op sterkte kunt u met of zonder recept kopen bij een optician, Of voor een vaak goedkope prijs online op het internet bestellen, net zoals men lenzen op sterkte bestellen. Wij raden u aan voor de eerste keer van het kopen van kleurlenzen op sterkte eerst een opticicien te bezoeken en vervolgens de prijzen van de door u gekozen kleurlens te vergelijken. Ook als u deze kleurlenzen gewoon voor de lol draagt en zonder sterkte, dan kan zelfs met niet goede behandeling van kleurlenzen u ogen beschadigen.

Welke kleurlenzen op sterkte zijn er?

air optix colors vergelijken

Air Optix Colors

FreshLook ColorBlends

Freshlook Colorblends

 FreshLook Colors vergelijken

Freshlook Colors

freshlook dimension

Freshlook Dimension

freshlook one day color vergelijken

Freshlook One Day

 

 

De kleurlens van Freshlook is een maand lensen in 1 doosje zitten 2 maandlenzen. Uiteraard zijn bijna alle kleuren op sterkte verkrijgbaar. Maar ook is het mogelijk freshlook kleurlenzen te dragen zonder sterkte.

Kies de  freshlook Colorblends om een natuurlijke kleur te krijgen, deze kleurlenzen zijn er niet alleen in de standaard kleuren zoal bijvoorbeeld blauw, groen. maar bestaan ook in mooie kleuren zoals grijs, hazel bruin en turqause

Iemand die een natuurlijk effect wil hebben, dus dat men niet ziet dat je kleurlenzen in hebt, moet een kleur nemen die enigsinds overeenkomt met de eigen kleur ogen. Wil je juist dat je opvalt moet je precies het tegen over gestelde doen.

Comments

C. vd Sparre

2 months ago

Hallo, Ik ben op zoek naar kleurenlenzen, maar wel met cilinder en het liefst van siliconengel. Weet iemand of dit bestaat ? Ik heb nog niets kunnen vinden. Alvast bedankt voor uw reactie. C vd Sparre

Odelia

2 months ago

Cibavision is gestopt met het maken van de Freshlook colorblends toric. Als je een cylinder hebt die niet hoger is dan -1.25 dan is dat te compenseren met je gewonen sterkte. Dan zou je eventueel de freshlook maandlens kunnen nemen zonder cylinder. Mocht je hulp nodig hebben met het bepalen van de sterkte zonder cylinder, laat dan ff weten wat je brilsterkte is.

Leave Comment

Top Lenzen Aanbieders

Lensbestel vergelijkenlenson lenzen vergelijken
Hans Anders lenzen vergelijkenLensway lenzen vergelijken


Blijf in contact voor de beste prijzen en aanbiedingen!

X

ACTIE: 15% korting op ALLE lenzen bij HansAnders.nl >> BESTEL DIRECT

¤