kleurlenzen op sterkte

oktober 18, 2017 by admin with 5 comments

kleurlenzen op sterkte


Kleurlenzen worden in de meeste gevallen gedragen om de kleur van uw ogen te veranderen, u wilt u ogen extra laten opvallen met een nieuw kleurtje, u gaat een avondje uit en heeft zin in een verandering.  Maar tegenwoordig worden gekleurde lenzen ook gedragen op sterkte, wat het mogelijk maakt voor lenzendragers om ook kleurlenzen te dragen

gekleurde lenzen op sterkte kopen

gekleurde lenzen op sterkte kunt u met of zonder recept kopen bij een opticien, of voor een vaak goedkope prijs online op het internet bestellen, net zoals men lenzen op sterkte bestellen. We raden u aan voor de eerste keer van het kopen van kleurlenzen op sterkte eerst een opticien te bezoeken en vervolgens de prijzen van de door u gekozen kleurlens te vergelijken. Ook als u deze kleurlenzen gewoon voor de lol draagt en zonder sterkte, dan kan zelfs met niet goede behandeling van kleurlenzen u ogen beschadigen.

Welke kleurlenzen op sterkte zijn er?

Air Optix Colors

air optix colors vergelijken

Freshlook Colorblends

FreshLook ColorBlends

 

Freshlook Colors

FreshLook Colors vergelijken

Freshlook Dimension

freshlook dimension

Freshlook One Day

freshlook one day color vergelijken

 

De kleurlens van Freshlook is een maandlens die in 1 doosje zitten met 2 maandlenzen. Uiteraard zijn bijna alle kleuren op sterkte verkrijgbaar. Maar ook is het mogelijk Freshlook kleurlenzen te dragen zonder sterkte.

Kies de Freshlook Colorblends om een natuurlijke kleur te krijgen, deze kleurlenzen zijn er niet alleen in de standaard kleuren zoal bijvoorbeeld blauw, groen, maar bestaan ook in mooie kleuren zoals grijs, hazel bruin en turquoise

Iemand die een natuurlijk effect wil hebben, dus dat men niet ziet dat je kleurlenzen in hebt, moet een kleur nemen die enigszins overeenkomt met de eigen kleur ogen. Wil je juist dat je opvalt moet je precies het tegen over gestelde doen.

 

Commentaar

C. vd Sparre

3 jaar ago

Hallo, Ik ben op zoek naar kleurenlenzen, maar wel met cilinder en het liefst van siliconengel. Weet iemand of dit bestaat ? Ik heb nog niets kunnen vinden. Alvast bedankt voor uw reactie. C vd Sparre

Odelia

2 jaar ago

Cibavision is gestopt met het maken van de Freshlook colorblends toric. Als je een cylinder hebt die niet hoger is dan -1.25 dan is dat te compenseren met je gewonen sterkte. Dan zou je eventueel de freshlook maandlens kunnen nemen zonder cylinder. Mocht je hulp nodig hebben met het bepalen van de sterkte zonder cylinder, laat dan ff weten wat je brilsterkte is.

Saf

8 maanden ago

Hallo Odelia, ik wil graag kleur-lenzen dragen maar ik heb ze nodig met cilinder, ik las dat kan ik wel compenseren met met normaal sterkte, kunt u mij helpen ik heb rechts (sterkte +1,25, cyl -1,25 axis 180) en links (sterkte +1,00, vul -0,75 axis 180). Alvast bedankt.

charlene

2 jaar ago

Beste Odelia, Zou je mij misschien kunnen helpen bij het bepalen van de sterkte voor mijn kleurlenzen, want ik heb ook een cilinder van -1.25 en wil heeeel graag kleurlenzen. Denk je dat ik daar gewoon door kan zien ( het is maar voor 1 dag ( voor naar een festival) Mijn stekrte: Links ( -5.75) rechts ( -5.25) Alvast heel erg bedankt!

Gordon

2 jaar ago

Hi, heeft iemand de Air Optix colors lens gedragen. Draag altijd de freshlook colorblends maar tegen het einde van de dag veel last van mijn lens. Zit er aan te denken om de Air Optix colors lenzen te proberen.

Laat Commentaar

Lenzen Aanbieding!