beroemdheden met kleurlenzen in

april 28, 2017 by admin with 3 comments

Beroemdheden met kleurlenzen


Kleurlenzen zijn nog steeds de nieuwe trend en is erg populair. Deze trend is ontstaan ​​omdat contactlenzen nu funkier, in meer kleuren beschikbaar en goedkoper zijn. Ook grote beroemdheden zoals Paris Hilton, Britney Spears, Jessica Alba, Angelina Jolie dragen kleurlezen in bekende films of gewoon voor een avondje uit, Hieronder zie je foto’s van de celebs met kleurlenzen om zelf zo ideen te krijgen wat bij jou past. Voor kleurlenzen die u natuurlijke lichte ogen versterken raden we u deFreshlook Dimension aan, deze kleurlens zal u ogen meer diepte te geven.

Hoeveel heeft je oogkleur invloed op je uiterlijk? Bekijk in deze video hoe Hollywood sterren hun look met kleurlenzen veranderen.

 

Paris Hilton

Paris Hilton is een Amerikaanse celeb, erfgename, model, zangeres, auteur, mode-ontwerpster en actrice. Paris Hilton vindt het heerlijk om blauwe contactlenzen te dragen, deze kleurlens is omgeven met een zwarte rand, en kan bijna nooit worden gezien zonder haar blauwe kleurlenzen.

 

Britney Spears

Britney Spears is een beroemde Amerikaanse zangeres en entertainer. We kennen haar als de “Princess of Pop”. Britney Spears houdt van het dragen van blauwe en groene kleurenzen en soms draagt ze er ​​een in elk oog. Een nieuwe mode? Misschien?

kleurlenzen britney spears

 

Jessica Alba
Jessica Alba is een Amerikaanse actrice. Ze is vaak op de “Hot 100″ van Maxim en werd uitgeroepen tot nummer een op Askmen.com ‘s lijst van “99 Meest mooiste vrouwen” in 2006, evenals “Sexiest Woman in the World” door FHM in 2007. In haar box office smash “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” draagt ze een paar glinsterende blauwe kleurlenzen.

jessica_alba_kleurlenzen

 

Angelina Jolie

Angelina Jolie is een Amerikaanse actrice en Goodwill Ambassadeur van de VN vluchtelingenorganisatie. Ze heeft drie Golden Globe Awards, twee Screen Actors Gkleuruild Awards, en een Academy Award. Een waar icoon voor veel vrouwen en waarschijnlijk een van de mooiste vrouwen ter wereld. Af en toe draagt ze ​​bij fotoshoots elegante groene gekleurde lenzen. De derde foto rechts draagt ze een paar bruine contactlenzen in de film, “Salt”.

angelina_jolie-kleurlenzen

 

Wesley Snipes

Wesley Snipes is een Amerikaanse acteur, filmproducent. Hij is het best bekend voor zijn rol als Blade in de “Blade trilogy”. Wesley Snipes ziet er cool uit met paarse kleurlenzen in de film, “Demolition Man”.

wesley_snipes-kleurlenzen

 

Drew Barrymore

Drew Blyth Barrymore is een Amerikaanse actrice, filmproducent en filmregisseur. Ze werd al snel een van de meest erkende kind van Hollywood actrices, ze speelt voornamelijk komische rollen. Drew Barrymore heeft mooie blauwe natuurlijke ogen, maar soms wisselt ze af met het dragen van een paar bruine contactlenzen.

drew_barrymore-kleurlenzen

 

Naomi Campbell

Naomi Campbell is een Brits model die de mode-industrie heeft overwonnen. Naomi is nu uitgegroeid tot een internationale beroemdheid en mode icon. Ze houdt van kleurlenzen dragen , vooral bruine kleurlenzen en kan bijna nooit zonder hen.

naomi_campbell kleurlenzen

 

Commentaar

Dave

8 maanden ago

Met behulp van Freshlook Dimension lenzen werden mijn ogen mooi lichtblauw iets wat ik altijd al had willen hebben. Met behulp van deze lenzen voel ik mezelf iedere dag als een celebrity

Vasko Ja

8 maanden ago

Wow, ik wist helemaal niet dat celebs deze lenzen gebruikten! Ik vind toch dat het maar een fake look geeft hoor... Toch staan sommige mensen beter met een andere oogkleur!!! Ik zou het zelf ook wel eens willen proberen.

Mathijs

7 maanden ago

Best leuk om te zien dat dit steeds populairder wordt. Zelf zou ik het nooit gebruiken ben tevreden met m'n mooie blauwe ogen. Wel grappig voor Halloween misschien.

Laat Commentaar


reclame