Air Optix for Astigmatism vergelijken

Air Optix For Astigmatism (6)

(1)

De Air Optix for Astigmatism contactlenzen laten tot wel vijf keer meer zuurstof door naar het oog dan de traditionele zachte contactlenzen. Deze lenzen bieden veel comfort en een stabiele, duidelijke en consistente zicht, wat erg belangrijk is voor iedere astigmatische lenzendrager. De lens maakt gebruik van de Precision 8 | 4 design, technologie die helpt bij het minimaliseren van de interactie tussen de lens en het onderste ooglid voor een uitstekend comfort.

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk november 30, -0001 €47.00 Free Bezoek Lenzenwinkel
misterspex lenzen vergelijken augustus 1, 2017 €41.90 Free Bezoek Lenzenwinkel
alensa lenzen vergelijken april 1, 2017 €38.20 Free Bezoek Lenzenwinkel

Beschrijving

Air Optix for Astigmatism lenzen profiteren van een gepatenteerde oppervlaktebehandeling die helpen het oog gezond te houden. De lens laat veel zuurstof door naar uw ogen, waardoor ze comfortabeler aanvoelen. Deze lenzen zijn getint voor gebruiksgemak , maar zal de kleur van uw ogen niet veranderen. De tint is gewoon bedoelt om u lenzen makkelijk te zien in lenzenvloeistof. Air Optix for Astigmatism zijn ontworpen om ze twee weken dagelijks te dragen en hebben een slijtage duur van maximaal 14 dagen, wat betekent dat u de lenzen elke nacht uit moet doen of ze in kan houden tijdens het slapen. Zorg ervoor dat u iedere dag uw lens schoonmaakt met lenzenvloeistof en ze tijdig te vervangen met een nieuw paar. Het maakt niet uit hoe u dag erut ziet, met Air Optix voor Astigmatisme kunt u rekenen op een uitstekende kijk, een hoog niveau van comfort, en een garantie voor de gezondheid van uw ogen. Vergelijk hieronder de prijs van air optix for astigmatism om deze voor de goedkoopste prijs online te bestellen, en bekijk onze speciale aanbiedingen en kortingscodes voor nog meer kortingen op lenzen.

Productinformatie

• Lenstype: Maandelijks vervangbare zachte contactlenzen.
• Inhoud verpakking: 6 zachte contactlenzen per verpakking in een steriele gebufferde zoutoplossing.
• Inhoud van het water: 33% H2O
• Materiaal: 67% polymeer (lotrafilcon B)
• Fabrikant: Ciba Vision

 

commentaar

Roy

3 jaar ago

Ik was echt bezorgd toen mijn vorige fabrikant gestopt was met produceren van mijn contactlenzen en ik moest veranderen, maar deze zijn geweldig was zeer snel aan ze gewent. Kan ze echt aanraden!

Plaats Commentaar

You must be logged in to review

Tags

Categorie

Vergelijkbare Producten