1 day acuvue trueye bestellen

1-Day Acuvue TruEye (90)

(5)

Acuvue Trueye daglenzen is de nieuwste daglens van Acuvue. Deze nieuwe Acuvue one day lens maakt gebruik van een nieuwe speciale siliconen materiaal die veel zuurstof circulatie doorlaat waardoor u minder last heeft van droge en rode ogen, zelfs na een hele dag van dragen of bij slijtage. Deze lens combineert de nieuwe Hydraclear 1-technologie, een bevochtigingsmiddel technologie met een revolutionair nieuw materiaal genaamd Narafilcon B, die extreem veel zuurstof naar het oogweefsel toelaat.

De Prijsvergelijking hieronder is voor een verpakking met 90 lenzen.

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
123lens vergelijk november 30, -0001 €87.49 Free Bezoek Lenzenwinkel
misterspex lenzen vergelijken november 19, 2017 €62.90 €3.99 Bezoek Lenzenwinkel
alensa lenzen vergelijken oktober 17, 2018 €62.40 €3.95 Bezoek Lenzenwinkel

Beschrijving

Acuvue Tru Eye bevat ook UVA-en UVB- bescherming die uw ogen helpen te beschermen tegen UV stralen van de zon.de hoogste UV- bescherming in de industrie. Dit al maakt Johnson & Johnson’s een uiterst comfortabele lens de hele dag lang.

De Acuvue TruEye lens is een aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van de 1 Day Acuvue Moist en de gewone 1 Day Acuvue contactlens. Deze daglenzen zijn gekleurd voor een nog makkelijker gebruik en uiteraard
De naam Acuvue TruEye zegt het al, deze lens voelt zo natuurlijk aan dat u misschien denkt dat het gewoon u echte ogen (TruEye) zijn, zonder lenzen in.
Productinformatie

• Lens Type: Dagelijks vervangbare zachte contactlenzen.
• Inhoud van de verpakking: 90 zachte contactlenzen in een steriele gebufferde zoutoplossing
• Inhoud van het water: 46% H2O
• Materiaal: 54% polymeer (narafilcon B)
• Fabrikant: Johnson & Johnson, FL. VS

commentaar

tanya

4 jaar ago

Mijn beoordeling : In alle jaren dat ik lenzen heb gedragen, zijn deze de beste die ik ooit heb gehad gehad !!!! Ik weet niet eens meer hoe het voelt lenzen in te hebben , mijn rode ogen zijn eindelijk weg , en ze hebben mij echt geholpen tegen droge ogen . Ik vind het echt een super lens

Michael

3 jaar ago

Ik bestel al 2 jaar lang mijn lenzen op de Lensway site omdat het gewoon de goedkoopste is en mijn lenzen snel ontvang.

Greet

3 jaar ago

Ik draag al 20 jaar lenzen en dit zijn de eerste contactlenzen die ik kan dragen vanaf 06:00 tot 02:00 zonder dat mijn ogen uitdrogen. Ze zijn echt geweldig soms heb ik zelfs het gevoel dat ze zijn gevallen, omdat het voelt alsof ik ze niet in heb.

Ronwiener

3 jaar ago

Ik ben het meest tevreden met deze lens, ik had altijd erg veel last van rode ogen maar met de Acuvue TruEye is dit echt een stuk minder geworden. Ben er erg blij mee!!!

karel

3 jaar ago

ben het helemaal met je eens echt een toplens! Waar bestel je hem?

Plaats Commentaar

You must be logged in to review

Tags

Categorie

Vergelijkbare Producten